Hjärtat minns!


Hjärtat glömmer aldrig sånt man varit med om. Saker lagras och gör mindre ont med tiden men försvinner aldrig helt. Jag har sparat allt, bröllopsfoton, kort jag fick av honom. Allt finns kvar. De är mina minnen och tills jag är redo att skapa nya minnen så kommer jag bevara dom.
Jag är inte redo för kärleken än, tänk va tragiskt. Det har gått snart 2 år och jag kan inte älska någon annan och vill inte bli älskad av någon, jag är inte redo.
Jag önskar att jag var det, jag leker med tanken att träffa en bra man, men jag kan inte föreställa mig hur det ska gå till. Jag vågar inte och saknar lusten att dela mig med någon annan och riskera att bli sårad igen. Jag har haft så många dåliga förhållanden. Tänk om jag ger mig till någon annan och så sitter jag här om ett par år igen och mår lika dåligt som jag gjorde innan jag kom på fötter.

En dag så kanske mr right står där och den dagen kommer jag nog förstå att det är möjligt att älska igen. Kanske!

Min dotter var ute i lekplatsen och lekte, hon kom snabbt in igen och berättade att hon inte ville vara ute mera för att X stod på balkongen hos grannarna och rökte och tittade på henne när hon lekte. Samma dag lagade jag sonens cykel och han ville ut och prova så att det funkade bra eftersom han skulle cykla till skolan dagen efter. Han sa att han skulle bli borta 20 minuter men kom in efter 3 minuter. Han sa samma sak, X stod på balkongen hos grannen och tittade på honom så han vill in igen.
Varför känner mina barn ett sånt obehag när han är i närheten. Är det otryggheten som X skapade som dyker upp i deras huvuden. Jag vet inte...

Nu kastar jag in handduken för i dag, många varma kramar till er mina nätvänner..KRAM


Kommentarer
Postat av: A

Tänker på dig och lider med dig. Förstår din rädsla för att älska igen, om jag inte var barnlös eller om mitt sug efter att få egna barn var så stor hade jag aldrig någonsin försökt igen efter R. Men jag antar att man måste försöka...Det kan fan inte bli värre än vad det redan är....Ge inte upp. Kram

2010-10-21 @ 09:01:34
URL: http://mlomt.blogg.se/
Postat av: A

Hur lång tid tar det för hjärtat att glömma? Jag orkar snart inte med mig själv....

2010-11-13 @ 14:33:22
URL: http://mlomt.blogg.se/
Postat av: S

Vad hände med din andra blogg? Lösenordsskyddad?

2010-12-06 @ 09:52:12
Postat av: Mandy

Hej tjejen! Länge sen jag var inne på din blogg! Ser att du inte har skrivit på ett tag! Hoppas du kämpar på och allt är bra! Glöm inte att det finns med-systrar här ute som håller på dig!Tänker på dig massor!

Kramar!

2011-02-17 @ 19:54:22
URL: http://mandys-truth.blogspot.com
Postat av: A

Saknar din blogg....vart är du?

2011-03-14 @ 12:52:33
URL: http://mlomt.blogg.se/
Postat av: A

Hur går det för dig? Vad händer?Väntar...

2011-09-08 @ 08:18:17
URL: http://mlomt.blogg.se/
Postat av: Annica

Kramar om...

2012-03-08 @ 16:04:10
URL: http://annicaj73.wordpress.com/
Postat av: katrine

Vilken fin och ärlig blogg du har.

2012-10-30 @ 13:19:53
URL: http://medberoendeochvuxetbarn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0