Det glesnar..

Men känslor och ilskan sitter som en järnklo med ett stadig grepp om mitt hjärta!
Han är tillbaka. Inte hos mig och i mitt liv men i mitt bostadsområde. Han springer här och umgås med gemensamma vänner och det svider.
Jag mår illa av att se honom, jag blir arg och lessen. JÄVLA människa. Han lever på som om ingenting har hänt. Han kan möta mig här utanför och se mig i ögonen utan att rubba en min. Är det inte tragiskt?
Vad jag hört och förstått så har han slutat missbruka. Men samtidigt så hör jag annat med. Det spelar ingen roll.
Ingenting spelar någon roll, att våra gemensamma vänner umgås med honom spelar ingen roll, för vet ni vad.

Hos mig har han gjort sitt! Hos mig finns ingen som helst förlåtelse eller förståelse. Hos mig kommer han aldrig att få sympati!
Han kan springa här utanför, han kan möta min blick. Men en sak ska han veta!! I mina ögon kommer han inte få uppleva mer än hat!
Jag är så glad att jag står här i dag, starkare än någonsin..Att jag kan kolla på honom med hat..Men jag är bitter, jag är arg för att jag gav honom en stor del av mig som han sedan valde att stampa på. Folk säger åt mig att jag måste glömma, förlåta och gå vidare..
Jag kommer aldrig glömma och verkligen inte förlåta. Kalla mig långsint eller vad ni vill..Jag har gått vidare. Men detta kommer jag bära med mig för resten av mitt liv

Det borde vara olagligt att göra människor så illa och komma undan med det. Det borde vara han som bär med sig detta för evigt, han som ångrar och mår dåligt...urs urs vilken människa!!

Jag är så dålig på att uppdatera denna blogg men ni ska veta att jag tänker på er alla kvinnor/män som går igenom ett sådant helvete som jag gjort..Det tar sån tid att komma över en sådan händelse. Man får ge det tid. Jag vet att man miljoner gånger om dagen bara önskar att allt var över, jag vet hur ångesten äter upp en innifrån. Jag vet att de känns som att tårarna aldrig tar slut och att man bara önskar att dagen då sorgen utbytts mot hat kommer. Jag vet allt och jag förstår...
Ge det tid, Ge dig tid att sörja..det blir lättare men som jag skrev så kommer det förmodligen alltid att finnas med ett järngrepp om hjärtat...

Önskar er all lycka..Jag finns här <3


Kommentarer
Postat av: Mandy

Bra för dig!! Har inte varit inne på bloggen på länge men fan va glad jag blir för din skull!! Bra kämpat! Var långsint, bara du mår bra! Pissa på honom o kämpa på!

2010-09-15 @ 22:03:08
URL: http://mandys-truth.blogspot.com
Postat av: A

Det är så orättvist att deras liv går bra när man själv står och stampar....jag önskar jag va lika arg som du men jag saknar min jävla alkoholist:o(

Hur får jag bort honom från skallen & mitt hjärta????

2010-10-06 @ 16:29:05
URL: http://mlomt.blogg.se/
Postat av: Till A från bloggägaren=)

Vet du vad A, DU KOMMER ATT BLI ARG..de är nått jag kan lova dig. Men det är en så lång process. Jag vet inte hur många gånger jag hann sakna honom innan ilskan kom. Sanningen är att jag än kan sakna honom, men inte honom så, utan det fina "rena" i honom som fanns en gång.Han kommer alltid bo i ditt hjärta och finnas i din skalle men känslorna kommer att förändras. Går du i nån stöd grupp? Får du hjälp? Det är verkligen ett tips från mig. Där får du lära dig att se saker från en annan vinkel och du kommer att lära dig att se det skadliga i relationen.

Hoppas att du mår okej under omständigheterna vännen..Kramar om

2010-10-20 @ 14:14:30
Postat av: A

Tack ! Wow vad dina ord värmer....jo jag går i terap och på al-anon. det hjälper lite men en del av mig vill inte sluta älska honom...men jag kämpar på. Mår bra av att blogga av mig lite ångest. Kommer läsa din blogg och vill du så finns min storry på min blogg.....vi hörs. Kraaaaaaaam & tack för allt!!! :o)

2010-10-20 @ 14:21:18
URL: http://mlomt.blogg.se/
Postat av: Bloggägaren:

LOVAR ATT SKRIVA I BLOGGEN I KVÄLL..<3

2010-10-20 @ 14:22:46
Postat av: Carina

Tack för en intressant blogg som väcker tankar och sprider erfarenhet!/Carina

http://medberoendeinfo.blogspot.com/

2011-01-24 @ 11:39:49
URL: http://medberoendeinfo.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0